jeugd- en jongerenwerk op Texel

  Young4Ever_header_TimeOut_2_01_2018-StefanKrofft
  skatepark2
  timeout
  pillen
  timeout1
  drank-geld1
  skatepark1
  previous arrow
  next arrow

  Ambulant jongerenwerk

  Stichting Young 4 Ever is verantwoordelijk voor het jeugd- en jongerenwerk op Texel. Wij richten ons op het ondersteunen en begeleiden van Texelse jongeren in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling naar volwassenheid.

  Een jongerenwerker is een coach en vertrouwenspersoon voor jongeren in hun eigen leefomgeving, die zelf midden tussen hen in staat. Om invulling te kunnen geven aan onze rol bouwen wij een duurzame, professionele online en offline relatie op met de Texelse jongeren. Jongerenwerk onderscheidt zich van de aanbieders van hulpverlening vanwege de ondersteunende en preventieve functie.

  Het (ambulant) jongerenwerk vindt locatiegericht en op plaatsen in de openbare buitenruimte plaats, kortom op de plekken waar jongeren te vinden zijn. Dit kan zijn tijdens hun vrijetijdsbesteding, (middelbare) school, sport, jeugdclub of op overige (aangewezen) plekken. Jongerenwerk vindt plaats op basis van vertrouwen. We signlaren trends en ontwikkelingen in de sociale context waarin Texelse jongeren zich bewegen en spelen daar proactief op in.

  Young 4 Ever wil met haar jongerenwerk zelfredzaamheid, sociale cohesie, een positief zelfbeeld en de weerbaarheid van de Texelse jeugd- en jongeren verbeteren.

  Agenda

  Ambulant jongerenwerk
  Young 4 Ever

  Stichting Young 4 Ever

  Postadres: Postbus 120
  1790 AC Den Burg

  Bezoekadres: Wilhelminalaan 1
  1791 AL Den Burg

  E-mail
  © 2018 Young4Ever