jeugd- en jongerenwerk op Texel

  previous arrow
  next arrow
  Slider

  Bouwdorp 2020

  Dit jaar gaat alles een beetje anders, zelfs bouwdorp mag niet doorgaan. Gelukkig zijn we met een super team, dat het daar niet bij laat zitten.En daarom is het dit jaar geen bouwdorp maar...

  Tuindorp

  Bouwdorp komt bij jouw thuis, in je eigen tuin!De inschrijving gaat zoals elk jaar via deze website en start op woensdag 20 mei 14:00 uur.De kosten van Tuindorp dit jaar zijn 10 euro per kind. Kinderen mogen meedoen als ze ouder zijn dan 6 jaar tot en met de kinderen van groep 8!

  Heeft u geen eigen tuin, dan kunt u misschien vragen of u de tuin van familie of vrienden mag gebruiken. Of uw kind(eren) mogen meedoen met een vriendje/vriendinnetje in hun tuin. Als dat allemaal niet mogelijk is en uw kind(eren) willen wel graag meedoen met Tuindorp, dan kunt u bij de inschrijving in het vakje "opmerkingen" aangeven dat u geen beschikking heeft over een tuin, contact opnemen met ons via mail: of bellen naar 06-44083613.

  Elk kind krijgt een Tuindorppakket met allerlei spullen, zodat hij/zij zijn eigen hut in de tuin kan bouwen.Eigen spullen of extra hout gebruiken om je hut nog mooier te maken is natuurlijk ook toegestaan!Het Tuindorppakket kunt u vanaf vrijdag 3 juni komen halen op afgesproken tijden (deze volgen nog), maar wij kunnen ook de Tuindorppaketten bij u thuis bezorgen, hiervoor vragen wij 5 euro bezorgkosten.

  Elke dag om 09:00 uur komt er een Tuindorp journaal op het YouTube kanaal en facebookpagina Bouwdorp Texel.Tijdens het Tuindorpjournaal krijgen de kinderen elke dag een nieuwe opdracht.Dit kunt u filmen of fotograferen en opsturen naar ,elke dag wordt er een winnaar bekend gemaakt.Deze winnaar wint een super leuke prijs!

  Op vrijdag 10 juli tot 14:00 uur kunt u een foto en/of filmpje sturen van de hut van uw kind(eren) naar en maken wij 's middags via bovenstaande kanalen bekend wie de mooiste hutten hebben gemaakt. Daar zijn 3 prijzen voor te winnen!

  Spelregels

  Tuindorp (spel)regels

  Omdat het dit jaar allemaal anders is, volgen hieronder enkele (spel)regels.

  • Meedoen aan Tuindorp is op eigen verantwoordelijkheid en risico. Young 4 Ever kan niet aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade aan personen en/of goederen als gevolg van deelname aan Tuindorp.
  • Tijdens Tuindorp is het de bedoeling dat kinderen een hut bouwen in eigen tuin/op eigen grond en niet in de openbare buitenruimte zoals op een speelveld/speeltuin etc.
  • Heb je geen beschikking tot een tuin? Vraag of je de tuin van familie of vrienden mag gebruiken of doe mee met een vriendje/vriendinnetje in hun tuin. Lukt dat allemaal ook niet? Geef dan aan bij de inschrijving in het vakje “opmerkingen” dat je geen beschikking hebt tot een tuin of stuur een mail naar .
  • De kosten voor Tuindorp zijn 10,- per kind. Je kunt alleen het aantal kinderen per huishouden/gezin opgeven.
  • Houdt de richtlijnen van het RIVM aan. Dat doen wij ook.
  • Elk kind krijgt een Tuindorp pakket. In dat pakket zit 1 pallet (bij inschrijving aangeven of je dit wilt of zelf hout hebt.), touw, een waterpistool, een kwast, verf, een lap stof en zakje marshmallows.
  • Het gebruik van eigen materialen is toegestaan.
  • Tuindorppakket kan thuis bezorgd worden voor €5,- extra (aan te geven bij inschrijving).
  • Bezorging of ophalen is vanaf vrijdag 3 juli. Informatie over tijden volgt in de bevestigingsbrief, welke u krijgt nadat de inschrijving definitief is.

  Wij zijn ons ervan bewust dat een kind met 1 pallet geen volledige hut kan bouwen. Daarom doen wij ook een beroep op de creativiteit van de kinderen om de hut zo mooi mogelijk te maken met ook eigen materialen zoals kleden, stokken etc.

  Heeft u nog vragen hierover, dan kunt u ons bellen of mailen.

  Young 4 Ever

  Stichting Young 4 Ever

  Postadres: Postbus 120
  1790 AC Den Burg

  Bezoekadres: Wilhelminalaan 1
  1791 AL Den Burg

  E-mail
  © 2018 Young4Ever