Vrijwilligers

Binnen de stichting zijn de tieners en jongeren de hoofddoelgroep, daar willen we het allemaal voor en mee doen. Evenzo belangrijk is de inzet van vrijwilligers. Bij de tiener- en jongere vrijwilligers vinden wij het belangrijk dat hun maatschappelijke betrokkenheid wordt vergroot en zij leren samenwerken in een veilige en leuke omgeving met vele mogelijkheden. Wij willen bijvoorbeeld tieners en jongeren zelf activiteiten laten organiseren en uitvoeren. Daarbij fungeert de (ambulant) jongerenwerker begeleidend en stimulerend.

 

Ook volwassen vrijwilligers zijn belangrijk binnen de stichting. Het werken met tieners en jongeren biedt veel uitdaging en er is ruimte voor zelfontplooiing. De stichting bied voor alle vrijwilligers goede begeleiding, een leuke werkomgeving en waardering aan. Wij zijn van mening dat beide doelgroepen veel van elkaar kunnen leren en we een leuke, gemotiveerde en actieve vrijwilligersgroep kunnen hebben.

Interesse

Ben je enthousiast en geïnteresseerd of vrijwilligers werk binnen Young 4 Ever iets voor je is? Neem dan contact op met Berber Kruger voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijwilligers Bouwdorp

Wij zoeken ook al vrijwilligers voor Bouwdorp 2018. Ben je tussen de 18 en 40 jaar en vind je het leuk om met kinderen te werken, meld je dan nu aan via onderstaande emailadres. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

info@young4ever.nl

 

 Chill 4 Ever: J.C. Time Out

Dinsdag

 

13.00 - 16.00 uur

 

OSG

 

Woensdag

 

15.00 - 17.30 uur

 

7+

 

Woensdag

 

19.00 - 22.00 uur

 

10+

 

Vrijdag

 

19.00 - 22.00 uur 

 

10+

 

Zaterdag

 

19.00 - 22.00 uur 

 

10+