jeugd- en jongerenwerk op Texel

  Young4Ever_header_TimeOut_2_01_2018-StefanKrofft
  skatepark2
  timeout
  pillen
  timeout1
  drank-geld1
  skatepark1
  previous arrow
  next arrow

  Voorjaarsvakantie

  Jachtseizoen

  Verlang je naar een onvergetelijk, spannend en avontuurlijk spel dat je lekker buiten laat spelen? Dan is jachtseizoen het antwoord!

  Dit waanzinnig leuke spel daagt kids uit hun strategische vaardigheden in te zetten terwijl ze genieten van de buitenlucht.

  Hoe werkt het? Een groepje kids zijn de jagers en de anderen zijn prooien. De jagers moeten proberen de prooien te vangen terwijl de prooien een slim ontsnappingsplan bedenken.

  Dit spel is niet alleen geweldig voor veel plezier, maar ook voor het ontwikkelen van communicatie-, teambuilding- en probleemoplossende vaardigheden.

  Dus, waar wacht je nog op?

  Jachtseizoen kan vanaf 10 jaar en is gratis! Wij regelen zelfs wat limonade en een snoepje! We spelen jachtseizoen in De Koog (De Hof), De Cocksdorp (het Eierlandsche huis) en in Den Hoorn (De Waldhoorn). In alle dorpen starten we om 14:00 uur en stoppen we rond 15:30 uur.

  Klik hier om je aan te melden!

  Lasergamen

  Lasergamen tot je erbij neervalt! Dit is hét moment om met je beste squad te ontsnappen aan de dagelijkse routine. Ga de strijd aan tijdens het lasergamen! Jouw voorjaarsvakantie kan niet meer stuk!

  Kom gezellig met ons mee en trek je vrienden van de bank voor een te gekke tijd. Lasergamen is de perfecte manier om gezond te ontspannen en mooie herinneringen te maken. Wij hebben er al zin in en wensen jullie een knallende vakantie toe!

  Lasergamen kan vanaf 10 jaar en is gratis! Wij regelen zelf wat limonade en een snoepje! Lasergamen doen we in Den burg (’t Eikenbossie), Oosterend (de Vliekotter) en in Oudeschild (speelschip). In alle dorpen starten we om 14:00 uur en stoppen we rond 15:30 uur.

  Klik hier om je aan te melden!

   

  Young 4 Ever

  Stichting Young 4 Ever

  Postadres: Postbus 120
  1790 AC Den Burg

  Bezoekadres: Wilhelminalaan 1
  1791 AL Den Burg

  E-mail
  © 2018 Young4Ever