Skip to main content

Opening Jonge Mantelzorg Cafe

Ben jij tussen de 6 en 25 jaar en groei je op met een ziek, beperkt of verslaafs gezinslid? Dan ben jij een jongemantelzorger! Wij weten hoeveel extra zorg en zorgen dat met zich meebrengt. Daarom nodigen wij jou uit voor een speciaal evenement dan helemaal voor jou is: Het Jonge Mantelzorger Café!

Op donderdag 20 juni vanaf 16:00 uur openen wij samen met andere jonge mantelzorgers van Texel het Jonge Mantelzorg Café in de Time Out, Wilhelminalaan 1 Den Burg. Dit is jouw plek om even helemaal tot rust te komen, nieuwe vrienden te ontmoeten en plezier te hebben. Of je nu wilt kletsen, poolen darten, spelletjes spelen, knutselen of gewoon even helemaal niet wilt moeten! Alles kan. Deze donderdag is er ook een springkussen en zijn er lekkere hapjes. Voor deze opening zijn natuurlijk ook je ouder(s)/verzorger(s), broers, zussen, opa's en oma's uitgenodigd!

Voel je welkom en kom langs voor een middag vol ontspanning en gezelligheid. Na de opening op donderdag 20 juni, zal het Jonge Mantelzorg Café elke derde donderdag van de maand plaats vinden. Dit is jouw moment om even te ontsnappen aan de dagelijkse zorgen en gewoon jezelf te zijn. 

Kom langs, we kijken er naar uit je te ontmoeten! 

Openingstijden

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Je vind ons hier

Andere activiteiten