jeugd- en jongerenwerk op Texel

  Activiteiten

  Het uitgangspunt van de activiteiten van Young 4 Ever is dat deze zoveel mogelijk worden georganiseerd door tieners en jongeren zelf.

  Onze (ambulant) jongerenwerkers en vrijwilligers begeleiden en ondersteunen hen daarbij. Jeugdparticipatie is een belangrijk basis voor onze activiteiten. Young 4 Ever organiseert vraaggericht, naar behoefte en doelgroepgericht.

  Young 4 Ever biedt daarnaast ondersteuning aan buurtbewoners met een initiatief, besturen van jeugdclubs, dorps commissies en verenigingen. Young 4 Ever biedt ondersteuning in de vorm van coaching, advies en kennisdeling.

  Time Out 4Kids

  Op de woensdagmiddag zijn wij tussen 14:00 en 16:00 geopend voor kids van 6 tot en met 12 jaar. Tijdens deze vrije inloop kunnen zij op een laagdrempelige manier kennis maken met de Time Out. Zo is de overstap naar de Time Out voor jongeren minder groot, zij leren de ruimte en onze jongerenwerkers al kennen. Wij doen op de woensdagmiddag knutselactiviteiten, bakactiviteiten, spelletjes, sportactiviteiten enz.

  Heb je vragen over Time Out 4Kids? Mail dan naar

  Bouwdorp

  Elk jaar organiseren wij in de eerste twee weken van de zomervakantie Bouwdorp. Ondertussen is dit een begrip op Texel geworden.

  Met een grote groep vrijwilligers uit heel Nederland bezorgen wij de kids een geweldige week waarin zij druk bezig zijn met timmeren, verven, spelletjes en nog veel meer. Wij bouwen grote tipi's waar de hutten in worden gemaakt van soms wel drie verdiepingen hoog.

  Lijkt het jou leuk om te helpen als vrijwilliger of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar

  Texelse vakantiekaart

  Ieder jaar organiseren wij de Texelse vakantiekaart, met deze kaart kunnen Texelse kinderen en jongeren van 6 tot en met 17 jaar de gehele zomervakantie aan verschillende activiteiten deelnemen. Door deel te nemen aan de Texelse vakantiekaart krijg je korting op de activiteiten. Dit gebeurt in samenwerking met de bedrijven, stichting Young4ever en de Gemeente.

  Lijkt het je leuk om te helpen met de verkoop van de vakantiekaart? Neem dan contact op met

  Inloop

  De Time Out is het jongerencentrum waar wij meerdere dagen per week zijn geopend (zoals onder dit bericht te zien). Tijdens deze inloop zijn tieners en jongeren welkom om bijvoorbeeld te kletsen aan de bar met onze jongerenwerkers Vera en Sandra of om huiswerk te maken op een rustige plek. Ook is er de mogelijkheid om te darten, poolen, gamen enz. Genoeg te doen dus!

  Heb je vragen? Stel deze dan gerust via onze socials!

  Woensdag:16:00 - 17:30

  Woensdag: 19:30 - 22:30

  Donderdag: 19:30 - 22:30

  Vrijdag: 19:30 - 23:00

  Zaterdag: 19:30 - 23:00

  Spokentocht

  Ieder jaar organiseren wij de Spokentocht in samenwerking met Staatsbosbeheer, de Scouting en de Gemeente Texel. Het is een route door het bos en tijdens deze route kom je verschillende aparte wezens tegen.. Durf jij het aan?

  De spokentocht is voor jong en oud, ben je onder de 12? Dan is begeleiding van een volwassene verplicht.

  Lijkt het je leuk om te helpen als vrijwilliger? Neem dan contact op met

  Ouwe sunder

  Ieder jaar op 12 december organiseren wij een alcoholvrij frisfeest voor jongeren in Den Burg, wij organiseren dit omdat er voor de jongeren weinig te doen is tijdens ouwe sunder. Wij zijn altijd op zoek naar verbeteringen, dus weet jij hoe we dit feest nog beter neer kunnen zetten? Of zou je graag willen helpen? Neem dan contact op via

  Agenda

  Openingstijden

  WO
  14.00 - 16.00 uur
  6-11
  WO
  19.30 - 22.30 uur
  10+
  DO
  19.30 - 22.30 uur
  10+
  VR
  19.30 - 23.00 uur
  10+
  ZA
  19.30 - 23.00 uur
  10+
  Young 4 Ever

  Stichting Young 4 Ever

  Postadres: Postbus 120
  1790 AC Den Burg

  Bezoekadres: Wilhelminalaan 1
  1791 AL Den Burg

  E-mail
  © 2018 Young4Ever